Ny bruger?

 

Første gang du besøger selvbetjeningen, skal du oprettes som bruger.

Brugeroprettelsen sker ved:

  1. Tryk på “Log på klinikkens selvbetjening her” knappen, som du finder nedenfor denne tekst
  2. Tryk på “Opret mig som bruger” under teksten til højre for cpr nummer boksen.

Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er vigtigt at du udfylder e-mail feltet med en gyldig e-mail adresse, da vi bruger denne mail adresse til at sende et aktiveringslink og senere til at give dig besked, når der er svar på e-portalen fra din læge.

Når du har udfyldt brugeroprettelses skemaet, og har trykket på “opret mig”, modtager du kort efter en mail fra “noreply@besoeglaegen.dk”. Mailen sendes til den email-adresse du angav, da du oprettede dig som bruger.

Tryk på aktiverings-linket i mailen – et nyt vindue vil nu åbne sig og du vil her kunne se, at din bruger er vellykket aktiveret.
Du kan nu logge ind på e-portalen med dit brugernavn (CPR-nummer) samt dit PASSWORD (det du netop har oprettet, da du registrerede dig som bruger)

NYT: For at gøre adgangen til e-portalen mere sikker, er det nu muligt at bruge nemID, når du logger på.

Du kan dog stadig logge på UDEN nemID. Dog er der nu den ændring, at du modtager en verifikationskode til din mail, når  du har indtastet de vanlige oplysninger. Denne indtaster du og får herefter adgang. Du vil hver gang du logger på uden nemID modtage ny verifikationskode sendt til din mail.