Aktuelt

PÅSKEN 2019

Lægeklinikken  Faxe er lukket 15 – 17 april.  Hvor du kan henvende dig:

Mandag den 15/4 henvises til Lægerne i Rønnede på tlf 56 71 11 48

Tirsdag den 16/4 henvises til Lægerne på Rønnedevej på tlf 56 71 31 30

Onsdag den 17/4 henvises til Lægerne på Præstøvej 74 på tlf 56 77 10 30

UDDANNELSESLÆGER

Fra 1 februar  til 31 juli 2019 vil læge Søren Brouw Iversen arbejde i lægeklinikken som led i sin efter uddannelse. Søren er cand med fra 2018 og kommer fra ansættelse i akut modtagelsen på Slagelse Sygehus.

RECEPTFORNYELSER

På hjemmesidens selvbetjeningsmodul fornyer du den medicin,  som du anvendes fast. Hvis du oplever ikke at kunne forny en recept,  fordi datoen for fornyelse er længere ude i fremtiden end du har medicin til,  skal du kontakte apoteket først. Ved fast behandling med f.eks blodtryksmedicin udfærdiger vi som regel recepter, som kan anvendes flere gange.

PERSONDATAFORORDNINGEN

Hvis man kort fortalt skal forklare persondataforordningen, så kan man gøre det med få ord; informationspligt, elektronisk oprydning, og øget opmærksomhed på IT- sikkerhed.  Lægeklinikken Faxe gennemgik i 2016 -2017 en akkreditering, hvorunder vores håndtering af data blev vurderet og godkendt af eksterne inspektører.  Din journal opbevares i et sikret lægesystem, og oplysninger  om din helbredstilstand til andre aktører ved f.eks. henvisninger eller attester udveksles enten gennem sikrede elektroniske platforme  eller per brev. Efter ordningen er trådt i kraft har vi øget fokus på sletninger af journalmateriale, når vore patienter skifter til anden læge. Men først når journalen er modtaget af den nye læge.  Denne proces er under udvikling.

Har du spørgsmål til hvorledes dine data håndteres hos os er du meget velkommen til at rette dem til Morten Winthereik.